Želim suradnju!

Najava Šestog poziva za podnošenje prijava na LIFE European City Facility (EUCF)

LIFE European City Facility (EUCF) pruža financijsku potporu jedinicama lokalne samouprave u Europskoj uniji, Islandu i Ukrajini kako bi im se omogućilo da razviju investicijske koncepte za aktivnosti usmjerene na postizanje energetske održivosti i energetske učinkovitosti.

U okviru poziva moći će se ostvariti isplata 60.000 eura u paušalnom iznosu za 70 odabranih jedinica lokalne samouprave. EUCF će također pružiti praktičnu podršku lokalnim akterima u razvoju njihovih investicijskih koncepata, kao i mogućnosti izgradnje kapaciteta i pronalaženja partnera za korisnike. 

Prihvatljivi prijavitelji su gradovi i općine, njihove grupacije, kao i lokalni javni subjekti koji okupljaju općine/lokalne uprave smještene u potpunosti u Europskoj uniji.

Korisnici mogu angažirati lokalne i regionalne energetske agencije za izradu investicijskog koncepta za svoje projekte energetske održivosti.

Prijava se podnosi online, a sastoji se od provjere prihvatljivosti i podnošenja prijavnog obrasca putem EUCF mrežne stranice.

Šesti poziv za podnošenje prijava bit će otvoren od 15. siječnja do 15. ožujka 2024.

Više informacija pronađite ovdje.

Slične vijesti

Obavijest o povećanju iznosa sredstava za ugovara…

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike je 24. siječnja 2024. godine izdalo obavijest o povećanju iznosa financijskih sredstava u okviru Poziva „Zaželi – prevencija institucionalizacije“. Sredstva su povećana za 110.000.000,00 eura, odnosno sa 386.000.000,00 eura na 496.000.000,00 eura. Navedenim povećanjem omogućuje se financiranje svih projektnih prijedloga u okviru Poziva koji zadovoljavaju uvjete za […]

Vidi više

Javni natječaj za poticanje razvoja pametnih i od…

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavljuje Javni natječaj za poticanje razvoja pametnih i održivih rješenja i usluga. Svrha Natječaja je dodjela sredstava Fonda za neposredno sufinanciranje razvoja pametnih i održivih rješenja i usluga u javnom sektoru, primjenom digitalnih tehnologija u svrhu boljeg korištenja resursa i smanjenja emisija stakleničkih plinova, a za dobrobit građana […]

Vidi više

Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Obnova j…

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Obnova javne kulturne infrastrukture”, Specifičnog cilja RSO4.6. Jačanje uloge kulture i održivog turizma u gospodarskom razvoju, socijalnoj uključenosti i socijalnim inovacijama.  Predmet Poziva: Ulaganja u unapređenje (obnovu) javne kulturne infrastrukture Svrha Poziva: povećanje pristupačnosti i sudjelovanja u kulturnom životu svih građana, osobito […]

Vidi više

  Sjedište tvrtke
  Trogirska 8
  42000 Varaždin

  Ured
  Mara d.o.o.
  Trogirska 8
  42000 Varaždin

  Mob. +385 91 6283 091
  Tel. +385 42 204 226
  info@mara.hr