Želim suradnju!

Najava Šestog poziva za podnošenje prijava na LIFE European City Facility (EUCF)

LIFE European City Facility (EUCF) pruža financijsku potporu jedinicama lokalne samouprave u Europskoj uniji, Islandu i Ukrajini kako bi im se omogućilo da razviju investicijske koncepte za aktivnosti usmjerene na postizanje energetske održivosti i energetske učinkovitosti.

U okviru poziva moći će se ostvariti isplata 60.000 eura u paušalnom iznosu za 70 odabranih jedinica lokalne samouprave. EUCF će također pružiti praktičnu podršku lokalnim akterima u razvoju njihovih investicijskih koncepata, kao i mogućnosti izgradnje kapaciteta i pronalaženja partnera za korisnike. 

Prihvatljivi prijavitelji su gradovi i općine, njihove grupacije, kao i lokalni javni subjekti koji okupljaju općine/lokalne uprave smještene u potpunosti u Europskoj uniji.

Korisnici mogu angažirati lokalne i regionalne energetske agencije za izradu investicijskog koncepta za svoje projekte energetske održivosti.

Prijava se podnosi online, a sastoji se od provjere prihvatljivosti i podnošenja prijavnog obrasca putem EUCF mrežne stranice.

Šesti poziv za podnošenje prijava bit će otvoren od 15. siječnja do 15. ožujka 2024.

Više informacija pronađite ovdje.

Slične vijesti

Poziv na podnošenje prijedloga za program Erasmus…

Europska komisija objavila je poziv na podnošenje prijedloga za program Erasmus+ za 2024. godinu kojim potiče sve zainteresirane da aktivno sudjeluju i predstave svoje projekte koji će doprinijeti inovacijama i razvoju obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta u Europi. Za financiranje u okviru programa Erasmus+ mogu se prijaviti sva javna i privatna tijela koja djeluju u […]

Vidi više

ZEZ objavila prijave za grupnu nabavu solarnih ele…

Na sunčanoj strani, servis Zelene energetske zadruge (ZEZ) za podršku u realizaciji solarnih elektrana poziva građane iz cijele Hrvatske spremne na ugradnju solarne elektrane za obiteljsku kuću, tvrtku ili obrt da se uključe u grupnu nabavu opreme i ugradnje solarnih elektrana, s ciljem osiguranja veće isplativosti ugradnje solarne elektrane izborom opreme visoke razine kvalitete po povoljnijim uvjetima, […]

Vidi više

APPRRR objavila Natječaj za provedbu intervencije…

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je 1. prosinca Natječaj za provedbu intervencije 73.03. Korištenje obnovljivih izvora energije iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. – 2027.  Prihvatljivi korisnici su: fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika, uključujući proizvođačke organizacije priznate u skladu s posebnim propisima koji uređuju rad proizvođačkih […]

Vidi više

  Sjedište tvrtke
  Trogirska 8
  42000 Varaždin

  Ured
  Mara d.o.o.
  Trogirska 8
  42000 Varaždin

  Mob. +385 91 6283 091
  Tel. +385 42 204 226
  info@mara.hr