Želim suradnju!

MARA Hrvatska

Međunarodna agencija za razvoj tvrtka je koja na tržištu djeluje samostalno s ciljem pružanja potpore u razvoju našim klijentima – lokalnoj i regionalnoj samoupravi (25,30%), javnim ustanovama (20,48%), udrugama (7,23%) i poduzetnicima (44,58%). Potpora razvoju podrazumijeva izradu lokalnih i regionalnih strateških dokumenata, izradu studija izvodljivosti i EU projekata te savjetovanje u područjima poslovnog razvoja, razvoja lokalne zajednice,  gospodarstva i turizma.
 
Naši stručnjaci rade u području EU projekata i savjetovanja od 2006. godine, a izvrsne rezultate postižemo u području obrazovanja (94% prolaznosti) i turizma (92%) prolaznosti. Organizaciju rada uključuje angažman stručnjaka u pojedinom području koji svojim specifičnim znanjem i iskustvom doprinose procjeni izvodljivosti pojedinog projekta te upućuju na provedbu određenih mjera kako bi se postigla visoka razina kvalitete planiranja što izravno utječe na uspješnost provedbe pojedinog projekta. Naši projekti uključuju infrastrukturne projekte, kao npr. projekt izgradnje hotela u zračnoj luci Pleso, izradu Strategije kulturnog i kreativnog razvitka Grada Zagreba i slične projekte koji su uvelike doprinijeli razvoju gospodarstva te povećanju kvalitete života građana. 
 
Osnovni podaci o poduzeću:
Međunarodna agencija za razvoj d.o.o
Adresa: Trgoriska 8, 42000 Varaždin
Temeljni kapital: 20.000,00 kn
Uprava tvrtke: Mate Bjeliš, Jelena Kučan
Tel. 042 204 226
e-mail: info@mara.hr
IBAN: RBA HR9524840081105223623
OIB: 41092511447
 
Naše vrijednosti
 
Partnerstvo. Naši klijenti postaju naši prijatelji, a naša poslovna komunikacija ugodno druženje. Partnerski pristup uključuje individualan pristup svakom klijentu, personalizirane informacije sukladno preferencijama klijenata, zajedničko oblikovanje projektnih ideja i sve to bez naknade.
 
Kvaliteta.  Postavljamo si visoke standarde i težimo k izvrsnosti rezultata. Visoku razinu kvalitete postižemo kontinuiranim usavršavanjem i potpunom predanošću onome što radimo.
 
Inovativnost i kreativnost. Naši projekti su korisni, originalni i održivi te su rezultat rada kreativnih ljudi i primjene kreativnih procesa. Iznimno visoka razina stvaralaštva ono je što naše usluge čini drugačijima.
 
Predanost. Vaš projekt nije jedini projekt na kojem radimo no, zahvaljujući predanosti naših timova, nećete to primijetiti. Radni tim radi strastveno i predano kako bi osigurao izvrsnost rezultata vašeg/našeg projekta, jer vaš uspjeh je i naš uspjeh.
 
Pouzdanost. Iskreni smo, pravedni i odgovorni za posao koji radimo i rezultate koje postižemo. Naše znanje i iskustvo stvaraju povjerenje i oslonac. Informacije koje primamo i dokumenti koje stvaramo s nama ostaju sigurni i povjerljivi. 

 

 

 

  Sjedište tvrtke
  Trogirska 8
  42000 Varaždin

  Ured
  Mara d.o.o.
  Trogirska 8
  42000 Varaždin

  Mob. +385 91 6283 091
  Tel. +385 42 204 226
  info@mara.hr