Kontaktirajte nas
Kontakt
MARA
Partnerstvo. Povjerenje. Kvaliteta.
Inovativnost. Kreativnost. Predanost.
Pouzdanost. Pristupačnost. Zadovoljstvo. Uspjeh.

Mara d.o.o. - MARLEX d.o.o. dobio 10 milijuna kuna bespovratnih sredstava
MARLEX d.o.o. dobio 10 milijuna kuna bespovratnih sredstava
22.11.2016Direktor poduzeća Marlex d.o.o., gospodin Marijan Rauš, potpisao je ugovor vrijedan 9.770.177,99 HRK za realizaciju ulaganja u projekt pod nazivom „Izgradnja i opremanje proizvodnog pogona poduzeća Marlex d.o.o. s ciljem proširenja proizvodnih kapaciteta i stvaranje novih radnih mjesta“, čija ukupna vrijednost iznosi 29.552.231,05 HRK. 
 
Poduzeće je projekt, čija je provedba počela u petom mjesecu 2016. godine, prijavilo na natječaj Ministarstva poduzetništva i obrta „Izgradnja proizvodnih kapaciteta MSP i ulaganje u opremu“, koje je i odobrilo navedenu potporu. Poduzeće Marlex d.o.o. će provedbom projekta obnoviti i nadograditi opremu i proizvodne linije u proizvodnom pogonu poduzeća za proizvodnju PVC, ALU stolarije i IZO stakala s ciljem povećanja kapaciteta proizvodnje. Ujedno, projektom se planira nabava opreme za proizvodnju stolarije od kombinacije materijala drvo – aluminij (premium segment). Završetak projekta planiran je u jedanaestom mjesecu 2017. godine.
 
Glavni ciljevi projekta su unaprijediti poslovanje poduzeća Marlex d.o.o. povećanjem kapaciteta proizvodnje i produktivnosti rada povećanjem broja zaposlenih te povećati ukupne prihode i prihode od izvoza poduzeća ulaganjem u materijalnu i nematerijalnu imovinu poduzeća, dok su očekivani rezultati otvaranje 20 novih radnih mjesta, povećanje prihoda od prodaje za 20% te povećanje prihoda od izvoza za 30%.
 
Međunarodna agencija za razvoj d.o.o. izradila je projektnu prijavu, a na raspologanju stojimo svim malim i velikim poduzetnicima te svima ostalima koji žele ostvariti isti uspjeh kao Marlex d.o.o.

Stoga vas ovim putem pozivamo da nam se obratite za savjet i suradnju putem e-maila, telefonom ili dolaskom u naš ured.

Vaš MARA tim
 
© MARA d.o.o. 2015 | Sva prava pridržana
Ured: Tehnološki park, Zagrebačka 89, HR-42000 Varaždin
Mara d.o.o.
T: 042 204 226
M: 091 6283 091
E: info@mara.hr