Kontaktirajte nas
Kontakt
MARA
Partnerstvo. Povjerenje. Kvaliteta.
Inovativnost. Kreativnost. Predanost.
Pouzdanost. Pristupačnost. Zadovoljstvo. Uspjeh.

Mara d.o.o. - Potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt “Uključivo studiranje”
Potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt “Uključivo studiranje”
29.06.2016U četvrtak 29. lipnja 2016. godine, na Međimurskom Veleučilištu u Čakovcu je održano svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt “Uključivo studiranje”, u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga: Modernizacija, unaprjeđenje i proširenje infrastrukture studentskog smještaja za studente u nepovoljnom položaju u okviru Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija”.

Svečanom potpisivanju prisustvovao je ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Tomislav Tolušićdipl. iur., koji je naglasio kako će ovaj projekt značajno unaprijediti studentski standard i osigurati studiranje uz niže troškove te tako povećati učinak studiranja, odnosno broj diplomiranih studenata u gradu Čakovcu, ali i u Međimurskoj županiji.

Uz ministra Tolušića, svečanom potpisivanju prisustvovali su i ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Tomislav Petric, župan Međimurske županije Matija Posavec, mag. ing., zamjenik ministra znanosti, obrazovanja i sporta mr. sc. Hrvoje Šlezak te dekanica Međimurskog veleučilišta u Čakovcu doc. dr. sc. Nevenka Breslauer.

Na potpisivanju ugovora bili su prisutni i zaposlenici Međunarodne agencije za razvoj koja je sudjelovala u izradi projektne dokumentacije za projekt "Uključivo studiranje".
© MARA d.o.o. 2015 | Sva prava pridržana
Ured: Tehnološki park, Zagrebačka 89, HR-42000 Varaždin
Mara d.o.o.
T: 042 204 226
M: 091 6283 091
E: info@mara.hr