Kontaktirajte nas
Kontakt
MARA
Partnerstvo. Povjerenje. Kvaliteta.
Inovativnost. Kreativnost. Predanost.
Pouzdanost. Pristupačnost. Zadovoljstvo. Uspjeh.

Mara d.o.o. - Ponovno se otvara IKT
Ponovno se otvara IKT
16.11.2018Natječaj "Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) se ponovno otvara", koji je izazvao veliku pažnju javnosti zbog iznimno velikog interesa i kratkog trajanja te je zbog toga bio obustavljen, ponovno se otvara i to u srijedu 21. studenog 2018. godine u 11:00 sati, a prijave se primaju kroz sustav eFondovi.

Sve informacije o pozivu možete pronaći na stranicama Strukturnih i investicijksih fondova, a da samo kratko podsjetimo - poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima s ciljem njihovog poticanja na primjenu informacijske i komunikacijske tehnologije radi unapređenja poslovnih procesa, integriranja poslovnih funkcija, učinkovite organizacije tijeka rada, poboljšanja interakcije s klijentima i dobavljačima te poboljšanja tržišnog položaja poduzeća.

Glavne promjene u odnosu na obustavljeni poziv odnose se na povećanje ukupne alokacije koja sada iznosi 200 milijuna kuna te na određivanje intenziteta potpore sukladno indeksu razvijenosti jedinice lokalne samouprave u kojoj prijavitelj ima sjedište. 

MARA - Međunarodna agencija za razvoj dostupna je da vam pomogne u osmišljavanju projekta, pripremi prijave ili za savjetovanje.


Povezane datoteke za ovu novost:
Prezentacija_Poduzetnički_impuls.pdfPoduzetnički_impuls_2014..pdf
© MARA d.o.o. 2015 | Sva prava pridržana
Ured: Tehnološki park, Zagrebačka 89, HR-42000 Varaždin
Mara d.o.o.
T: 042 204 226
M: 091 6283 091
E: info@mara.hr