Kontaktirajte nas
Kontakt
MARA
Partnerstvo. Povjerenje. Kvaliteta.
Inovativnost. Kreativnost. Predanost.
Pouzdanost. Pristupačnost. Zadovoljstvo. Uspjeh.

Mara d.o.o. - PREZENTACIJA NATJEČAJA ZA MJERU 6.2.“Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivredne djelatnosti u ruralnim područjima“ - Grad Varaždinske Toplice
PREZENTACIJA NATJEČAJA ZA MJERU 6.2.“Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivredne djelatnosti u ruralnim područjima“ - Grad Varaždinske Toplice
19.02.2018Nakon uspješne prezentacije u Općini Vinica, Međunarodna agencija za razvoj d.o.o. će dana 21. veljače 2018. godine u 12:00 sati održati predstavljanje Natječaja za provedbu 6.2. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ u Gradu Varaždinske Toplice. 

Podsjećamo, natječaj je namijenjen poljoprivrednim gospodarstvima upisanim u upisnik poljoprivrednih gospodarstava (OPG-ima, obrtima, pravnim osobama), a svrha natječaja je stvaranje novih nepoljoprivrednih djelatnosti na poljoprivrednim gospodarstvima uz održavanje postojeće zaposlenosti ili stvaranje novih radnih mjesta s ciljem smanjenja depopulacije i poticanja održivog razvoja ruralnog područja. Visina potpore po korisniku iznosi 375.575,00 kuna.

Pored ove teme na predavanju će biti govora i o korištenju novog promotivnog web portala Visit Village.
 
Pozivaju se svi zainteresirani da se odazovu predstavljanju Natječaja koje će se održati u kino dvorani „Ljubelj“, Trg Slobode 14, Varaždinske Toplice.

Veselimo se vašem dolasku.
© MARA d.o.o. 2015 | Sva prava pridržana
Ured: Tehnološki park, Zagrebačka 89, HR-42000 Varaždin
Mara d.o.o.
T: 042 204 226
M: 091 6283 091
E: info@mara.hr