Kontaktirajte nas
Kontakt
MARA
Partnerstvo. Povjerenje. Kvaliteta.
Inovativnost. Kreativnost. Predanost.
Pouzdanost. Pristupačnost. Zadovoljstvo. Uspjeh.

Mara d.o.o. - PREZENTACIJA NATJEČAJA ZA MJERU 6.2.“Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivredne djelatnosti u ruralnim područjima“ - Općina Vinica
PREZENTACIJA NATJEČAJA ZA MJERU 6.2.“Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivredne djelatnosti u ruralnim područjima“ - Općina Vinica
13.02.2018Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za provedbu podmjere 6.2. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ tipa operacije 6.2.1. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivredne djelatnosti u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.
 
Vezano uz objavljeni natječaj Općina Vinica u suradnji sa Međunarodnom agencijom za razvoj d.o.o. i Općinom Donja Voća organizira predstavljanje navedenog Natječaja koje uključuje pregled prihvatljivosti prijavitelja, aktivnosti, troškova, potrebnu dokumentaciju i sva ostala pitanja vezana uz prijavu i provedbu projekata.

Osim prezentacije Natječaja, Međunarodna agencija za razvoj d.o.o. održat će i prezentaciju novog promotivnog web portala Visit Village.
 
Predstavljanje će se održati u petak, 16.02.2018., u 18:00 sati, u zgradi Općine Vinica te se ovim putem pozivaju svi zainteresirani OPG-ovi s područja Općine Vinica i Općine Donja Voća na ovo edukativno predstavljanje i prezentaciju.

Veselimo se vašem dolasku.

VIše o Natječaju: Natječaj za provedbu Podmjere 6.2.
© MARA d.o.o. 2015 | Sva prava pridržana
Ured: Tehnološki park, Zagrebačka 89, HR-42000 Varaždin
Mara d.o.o.
T: 042 204 226
M: 091 6283 091
E: info@mara.hr